Service

Wij hebben zeer ruime ervaring in onderhoud en reparatie van verschillende bos, tuin- en parkmachines. Dankzij het volgen van trainingen en bijscholing zijn wij in staat uw machine te onderhouden en te repareren volgens de laatste richtlijnen van de fabrikant.

Ook verzorgen wij onderdelen voor veelal de meeste merken machines. Wij leveren uitsluitend onderdelen van de beste kwaliteit.

Motoren: voor veel machines kunnen wij tegen gunstige prijzen nieuwe motoren leveren. Wij informeren u hier graag over.

Slijp service: voor het slijpen van zaagkettingen, cirkelmaaier messen, maaikooien, ondermessen, enz. bent u bij ons aan het juiste adres. Ook hebben wij een ruim assortiment aan zaagkettingen.

ARBO
Veiligheid is van het grootste belang als u werkt met machines. Helaas gebeuren er nog te veel ongelukken door onveilige machines. Volgens de ARBO-wet bent u als werkgever verplicht zorg te dragen voor de veiligheid van de machines. Als de machines onveilig zijn bent u als werkgever veelal verantwoordelijk. Met een periodieke keuring waarbij wij een officieel keuringsrapport afgeven kunt u aantonen dat u al het mogelijke heeft gedaan om de veiligheid van de machines - en dus van uw medewerkers - te waarborgen.

Wij zijn een V.C.A.-Com inspectiebedrijf
Uw machine wordt gekeurd volgens de strenge eisen van deze keuringsorganisatie. Na goedkeuring van de machine verstrekken wij u een certificaat waarmee u kunt aantonen dat de machine volgens de geldende normen is gekeurd.
Neem vrijblijvend contact met ons op voor nadere informatie over deze keuring.
 
Informatie over gebruik brandstof:
Her gebruik van de juiste brandstof is belangrijk voor uw machine en kan problemen voorkomen vooral bij machines die langere tijd (winterperiode) stil staan. Momenteel is er veel publiciteit rondom het terugdringen van CO2 uitstoot en bieden benzinestations steeds meer benzines aan met een hoger ethanol gehalte. Door ethanol kunnen problemen ontstaan bij uw machines.
 
Wilt u weten welke brandstof voor uw machine de juiste is? Neem dan contact met ons op of loop eens binnen. We adviseren u graag.